Beoordelingen van Go2Colombia

Beoordelingen van Go2Colombia

Onze reizigers hebben hieronder voor ons een beoordeling achtergelaten. Deze zijn ook op Google te lezen bij de reviews. Niets van onderstaande beoordelingen zijn aangepast en worden vanuit Google ingelezen. Heb je vragen bel ons of stuur een e-mail.

Met 25 Groningse studenten zijn we naar Colombia afgereisd. Mede dankzij de goede service van Jan-Willem (Go2Colombia.nl), zowel voor als tijdens de reis, hebben we een goed georganiseerde, vlekkeloze reis gehad!

- Romy
International Business Research

Vanaf het begin tot de laatste dag was alles top geregeld zowel voor mij, als voor mijn man, die later naar Colombia kwam. Volgend jaar ga ik weer boeken bij Go2Colombia.

- Sabrina
Colombiaans geadopteerde

Jan-Willem is no-nonsense. Hij legt op een eerlijke en direct manier uit, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent en zorgt van A-Z voor je. Ook belt hij liever en dat is prettig.

- Kees
Ondernemer

  review rating 5  Goede service, deskundige informatie en echte Colombia specialisten! Bij mijn volgende reis naar Colombia zal ik zeker weer Go2Colombia raadplegen!

  thumb Caroline van Doorn

  review rating 4  We gingen voor een verslag van een sportwedstrijd naar Medellín en Bogotá. We hebben oprecht de tijd van onze leven gehad! Geweldig, bedankt Jan-Willem en team! Volgende keer weer, Go2Colombia!

  thumb Sportfeed Nieuws

  review rating 5  Topservice van Go2Colombia! Jan-Willem legt de mogelijkheden duidelijk uit en je kunt zelf zeggen wat je wilt en hij maakt er een prachtreis van! Muchas gracias!

  thumb Lysandra

  review rating 5  We gebruiken Go2Colombia.nl sinds hun bestaan voor onze zakelijke reizen. Top geregeld! Jan-Willem is direct en duidelijk. Dit jaar weer

  thumb Colo Media

  review rating 5  We gingen naar Colombia voor een bruiloft, maar waren er nog nooit geweest. Vanaf het eerste gesprek met Jan-Willem kregen we er steeds meer zin in en hebben genoten van de warmte en gastvrijheid van de Colombianen, geweldig!

  thumb Alfred Nic