Over Go2Colombia.nl
 Over Go2Colombia.nl

Over Go2Colombia.nl

Go2Colombia.nl is een initiatief van Colombiaans.nl. Colombiaans.nl is de grootste Colombia-community van België en Nederland. Colombiaans.nl kreeg zoveel specifieke vragen over reizen naar Colombia dat de community hiermee aan de slag wilde gaan.

Daarnaast had een groot aantal van reizigers geen goede ervaringen bij andere reisaanbieders. Colombiaans.nl besloot daarom een speciale reistak op te richten, naast hun culturele tak, de Colombiaanse folklore dansgroep ‘Aires Colombianos’. Go2Colombia was geboren. Het logo en website is gemaakt door ColoMedia. Omdat we graag open en transparant zijn lees je op deze pagina meer over Go2Colombia.

Missie van Go2Colombia

De missie van Go2Colombia is heel simpel: reizigers die naar Colombia gaan de tijd van hun leven bezorgen. Go2Colombia voorziet in alle behoeftes, van actieve vakanties tot de meer relax-vakanties. Ben je al eens in Colombia geweest en wil je meer verdieping? Dat kan! We kennen genoeg verborgen schatten die nog ontdekt moeten worden. Laat je eens informeren door Jan-Willem.

De oprichters van Go2Colombia

De oprichters van Go2Colombia zijn Luís Ernesto en Jan-Willem. Waarbij Jan-Willem de reizen samenstelt in overeenstemming met jullie. Luís Ernesto verzorgt de online-communicatie en grafische uitingen.

Het Go2Colombia team
Luis Ernesto

Luis Ernesto

Multimediadeveloper / Travel Agent

Luís Ernesto is geadopteerd uit Colombia en opgegroeid in een klein dorpje nabij Apeldoorn. Hij is de oprichter van Colombia-community Colombiaans.nl. Samen met een klein team schrijven ze artikelen voor Colombiaans.nl. In 2004 ging hij voor het eerst naar Colombia en zag dat het een land in opbouw was, maar dat de mensen positief waren ingesteld.

Intussen is Luís Ernesto verscheidene keren in Colombia geweest en heeft hij verschillende uitstapjes gemaakt en daar ter plaatse een mooi netwerk opgebouwd. Bij ieder bezoek aan Colombia zag hij het land keer op keer verbeteren. Ook maatschappelijk wilde hij iets betekenen voor kansarme kinderen in Colombia. In 2012 en 2019 heeft hij een marathon en een halve marathon gelopen om zo geld in te zamelen voor kansarme kinderen. Het project heet: Lopen Voor Colombia. Heb je vragen, stuur dan gerust een e-mail. Je zult gegarandeerd een snelle reactie ontvangen.

Jan Willem

Jan Willem

Travel Agent

Jan-Willem zit al meer dan 20 jaar in de reisbranche. Hij heeft veel ervaring in het organiseren van reizen van zowel individuele reizigers als grotere groepsreizen. De landen waarin hij gespecialiseerd is zijn onder andere Argentinië, Brazilië, Chili, Peru en sinds een aantal jaren ook Colombia. Hij is hier intussen verscheidene keren geweest en heeft het enthousiasme van de mensen mogen ervaren en de schoonheid van het land leren kennen.

Jan Willem is te typeren als ‘recht voor z’n raap’ maar eerlijk. Hij windt nergens doekjes om en geeft deskundige informatie over allerhande zaken die bij het reizen naar Colombia komen kijken. Samen met hem kun je je droomreis naar Colombia samenstellen. Dus neem gerust contact met hem op. Hij wacht op jouw telefoontje!

Over Go2Colombia

Waarom kiezen voor Go2Colombia?

Het is makkelijk zeggen dat wij de beste zijn. Dat laten we liever aan anderen over. Wij gaan uit van eigen kracht en kennis en luisteren naar de wensen van onze reizigers. Ook houden wij onze oren open voor tips en doen hier wat mee. Of dit nu leermomenten voor ons zijn of leuke nieuwe tips! Zo blijven we in ontwikkeling en altijd up-to-date!
 • Go2Colombia.nl is SGR-lid;
 • wij hebben jarenlange ervaring met groepsreizen;
 • bij ons zit je niet vast aan pakketten maar heb je zelf inbreng;
 • tranparant en duidelijk;
 • bij ons reis je veilig en je weet wat je te wachten staat;
 • wij zijn lid van de SGR onder het lidnumer 3421;
 • wij zijn official KLM-agent;
 • onze reizigers geven ons gemiddeld een 4,9!
 • wij hebben Colombia regelmatig en met erg veel plezier bezocht en doen dit nog!;
 • wij zijn op de hoogte van de actualiteiten in Colombia;
 • je wordt goed en professioneel begeleid;
 • heb je verzoekjes of speciale aanvragen? Dan kan dat gewoon!;
 • wij hebben een groot netwerk in Colombia en beschikken daarom over de beste reistips van locals!

Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!