disclaimer-go2colombia

Disclaimer

Dit is de disclaimer van Go2Colombia. Go2Colombia heeft een grote Colombia-gerelateerde kennisbron waaruit men informatie kan putten. Alle informatie op de website is met grote zorgvuldigheid gecheckt en geschreven. Het kan echter voorkomen dat niet alles 100% correct of up-to-date is.

Bepaalde informatie kan na verloop van tijd verouderd of vernieuwd zijn. Go2Colombia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan vanuit alle uitingen die van toepassing zijn op de informatie die Go2Colombia.nl biedt op websites, social media, flyers, visitekaarten, e.d.

Go2Colombia behoudt zich het recht informatie te wijzigen of zelfs te verwijderen. Gemaakte fouten en/of vergissingen binden Go2Colombia niet. Mocht de fout bij Go2Colombia liggen, dan wordt er geprobeerd een passende oplossing te zoeken. Go2Colombia werkt samen met onder andere Colombiaans.nl en andere partijen om de reiziger van een zo best mogelijke reiservaring te voorzien.

Mocht u op basis van inhoud van deze pagina of onze reizen vragen hebben, neem dan contact op via e-mail info@ go2colombia.nl.