Medellín

Medellin

Medellin, ook wel genoemd de ‘stad van de eeuwige lente’, dankzij haar zeer aangename klimaat. Medellín is de op twee na grootste stad in Colombia en tevens één van de modernere en mooiere steden in Zuid-Amerika. De stad is gelegen in de Aburrá vallei in de centrale bergrug van de Andes. Voor de stedenliefhebber een must see!

Vooral in augustus wanneer het bloemenfestival, Feria de las Flores, plaatsvindt mag de stad niet ontbreken op jouw reisprogramma. Medellín is tevens de geboortestad van Fernando Botero, de beroemde schilder en beeldhouwer. Medellín is ook de stad van de beruchte Pablo Escobar, je weet wel, die van de serie Narcos.

Ook is het de geboorteplaats van rockster Juanes, je kent hem waarschijnlijk van de nummer 1 hit ‘La Camisa Negra’. Maar de trots van Medellin is de beroemde kabelbaan, waar je een spectaculair uitzicht hebt over de hele stad. Deze kabelbaan is aangelegd voor de mensen in minder rijke buurten om zo toch snel in de stad te komen. Die moet je een keer gezien hebben.

Medellin

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

Medellin
Medellin

reizen naar Colombia met Go2Colombia Go2Colombia is SGR-lid onder nummer 3421
reizen naar Colombia met Go2Colombia Go2Colombia is official KLM-agent

Bij ons heb je zelf inbreng in de reis
Persoonlijk en deskundig reisadvies