Minca, Colombia

Minca is een fantastisch mooi dorpje wat ook wel de ‘ecologische koffiehoofdstad’ van de Sierra Nevada wordt genoemd. Op ongeveer 15 kilometer vanaf Santa Marta kun je dit groene bergdorpje vinden. Vanuit de bergen heb je een prachtig uitzicht over Santa Marta, over de zee en de bergen van de Sierra Nevada.

Wil je lekker relaxen, afgezonderd van de bewoonde wereld, genieten van rust in een gebied compleet omgeven door bergen, rivieren en de zee, dan is dit echt wat voor jou! De beste maanden om Minca te bezoeken zijn december tot en met mei. Dat zijn de seizoenen met een lekker fris klimaat, waardoor je minder last zult hebben van de muggen. Wil je graag in de andere maanden naar Minca, laat je dan zeker niet tegenhouden, want de temperatuur is gedurende het hele jaar heerlijk! Zoals gezegd is Minca een speciale plek.

Je vindt er vele koffieboerderijen, bossen, bergen, rivieren, watervallen, natural pools, leuke restaurantjes en cafés. Voor de natuurliefhebbers onder ons heeft Minca veel te bieden. Fantastische wandelingen in de natuur, tropische vogels en gezellige ontmoetingen met de vriendelijke locals van Minca. Tot slot mag ook een fietstocht vanaf het hoogste punt zeker niet ontbreken. Wees niet bang dat je moe wordt, je hoeft alleen maar te remmen!

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

reizen naar colombia - Go2Colombia
reizen naar colombia - Go2Colombia

reizen naar Colombia met Go2Colombia Go2Colombia is SGR-lid onder nummer 3421
reizen naar Colombia met Go2Colombia Go2Colombia is official KLM-agent

Bij ons heb je zelf inbreng in de reis
Persoonlijk en deskundig reisadvies