Colombia reizen
Colombia reizen

Adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia

Bij Go2Colombia kun je jullie adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia boeken tegen een betaalbare prijs! We hoeven niet meer uit te leggen wat Colombia voor jullie betekent. Immers, jullie hebben eens en voor altijd een band met Colombia doordat jullie een kind of kinderen hebben geadopteerd uit Colombia!

Lekker terug naar Colombia om jullie kind te laten zien waar hij of zij vandaan komt. Maar dit wil je wel op een gestructureerde en veilige manier doen. Dan wil je dat jullie adoptiereis naar Colombia goed geregeld wordt. En juist dat doen we!

Go2Colombia maakt jullie adoptiereis naar Colombia persoonlijk

We snappen heel goed dat jullie adoptiereis naar Colombia speciaal en daarom heel persoonlijk moet zijn. Je wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Daarom stemmen wij persoonlijk met jullie als ouders af hoe jullie adoptiereis naar Colombia eruit gaat zien en wat jullie wensen hierin zijn.

Persoonlijk en deskundig reisadvies, daar staan we voor. Tevens zijn wij zelf ook ervaringsdeskundigen, want één van de oprichters van Go2Colombia.nl, Luís Ernesto, is een geadopteerde en weet wat er komt kijken bij een adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia.

Adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia
Adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia

Wat is er mogelijk bij een adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia?

Eigenlijk alles. Jullie kunnen hieronder kiezen uit een aantal voorbeeldreizen als handvat, en je kunt hierom heen jullie eigen “bouwstenen” toevoegen. Wellicht wil je een bezoek brengen aan een kindertehuis, een goed doel en/of de biologische ouders van jullie adoptiekind(eren).

Naast dat een rootsreis natuurlijk een vrij serieuze en inspannende aangelegenheid is, moet er ook tijd zijn voor ontspanning, nietwaar? We gaan daarom met jullie om de tafel zitten om een goede combinatie te vinden van het bezoeken van biologische ouders, bezienswaardigheden bekijken en heerlijk ontspannen. Gewoon even het hoofd leeg maken met een dagje wandelen in bijvoorbeeld de prachtige koloniale wijk Candelaria in Bogotá of het historische centrum van Cartagena is heerlijk en rustgevend.

Welke activiteiten zijn er bij adoptiereizen naar Colombia mogelijk?

Veel. Samen met jullie kijken we naar geschikte activiteiten voor jullie gezin. Deze activiteiten kunnen variëren in intensiteit. We kunnen een mountainbike-tocht maken, waarbij je in een truck gebracht wordt naar de toppen van de Sierra Nevada en naar beneden gaat waarbij je alleen maar de rem hoeft te gebruiken.

Ook paardrijden in de koffiedriehoek in de vallei van de Cocora behoort tot de mogelijkheden. Als je dan toch in het koffiegebied bent, mag je het bergplaatsje Salento niet missen! Je kunt met jullie gezin ook walvissen gaan spotten. Zoals je al leest, er is ontzettend veel mogelijk en dan is dit slechts nog maar een kleine greep.

  Adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia
Heb je nog vragen over de adoptiereis en adoptiereizen naar Colombia? Bel dan gerust naar Jan-Willem. Jan-Willem zal jullie vragen met plezier beantwoorden. Mocht dit jullie eerste reis zijn, dan zal dit een fantastische eerste kennismaking worden.

Wij staan tot jullie dienst en stellen jullie adoptiereis naar Colombia met veel zorg samen en zorgen dat deze onvergetelijk wordt. Een fantastische, wellicht eerste kennismaking met Colombia en een herinnering voor het leven! Mocht je het laatste nieuws uit Colombia willen lezen, kijk dan eens op Colombiaans.nl.

Bekijk hier de hele adoptiereizen naar Colombia.

Bekijk de adoptiereizen naar Colombia

Hieronder hebben we 3 voorbeeldreizen staan die je zo kunt boeken. Wil je echter geheel jullie eigen adoptiereis naar Colombia samenstellen? Dan kan dat ook! De voorbeeldreizen bieden je handvatten om dit te doen. Je kunt ons ook even bellen, dat is wel zo persoonlijk en gaat veel sneller. Bel 06 2610 6160.

reizen naar Colombia

Opening Deal Go2Colombia

Ter kennismaking hebben wij een Opening Deal samengesteld die jullie beslist zullen bevallen. Deze Opening Deal is dé ultieme kennismaking met Colombia! Maak kennis met Koloniaal Bogotá, de koffiedriehoek, de stad van de eeuwige lente Medellín, én Caribisch Cartagena en Santa Marta! Transport inbegrepen. Deze reis duurt 15 dagen.

Dag 1 Aankomst Bogotá
Dag 2 Vrije dag Bogotá
Dag 3 Vrije dag Bogotá
Dag 4 Vertrek naar de Koffiedriehoek
Dag 5 Vrije dag Armenia
Dag 6 Vrije dag Armenia – optie voor de koffietour
Dag 7 Vertrek naar de Medellín
Dag 8 Vrije dag Medellín
Dag 9 Trasnfer naar luchthave Medellín – Vertrek naar Santa Marta
Dag 10 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 11 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 12 Transport van Santa Marta naar Cartagena
Dag 13 Vrije dag in Cartagena
Dag 14 Vrije dag in Cartagena
Dag 15 Transfer van hotel naar luchthaven

bekijk reis

Cartagena Colombia - reizen naar Colombia

Rondreis Colombia Totaal

Bij Rondreis Colombia Totaal word je 20 dagen lang ondergedompeld in al het cultuur, natuur, strand, historie en prachtige steden die Colombia te bieden heeft. Deze reis is een verdieping op de Opening Deal. Je krijgt langer de tijd om kennis te maken met het echte Colombia. Ontdek waarom Colombia het bestbewaarde geheim van Colombia is. Deze reis duurt 20 dagen.

Dag 1 Amsterdam – Bogotá

Dag 2 Bogotá City tour

Dag 3 Villa de Leyva

Dag 4 Villa de Leyva

Dag 5 Bogotá – Neiva – San Augustin

Dag 6 San Agustin

Dag 7 Popayan
Dag 8 Popayan

Dag 9 Cali

Dag 10 Cali – Pereira

Dag 11 Pereira

Dag 12 Pereira – Medellín

Dag 13 Medellín

Dag 14 Medellín- Santa Marta – Tayrona
Dag 15 Tayrona

Dag 16 Tayrona

Dag 17 Tayrona – Cartagena

Dag 18 Cartagena

Dag 19 Cartagena

Dag 20 Cartagena – Bogotá – Amsterdam

bekijk reis

Koloniaal Colombia 7 dagen

Koloniaal Colombia

Hou je van koloniale schoonheid? Dan is deze reis speciaal voor jou. Met Koloniaal Colombia word je 7 dagen verwend met de meest koloniale en historische stadjes van Colombia. Maak kennis met de werkelijk schilderachtige plaatsen zoals Zipaquirá, Villa de Leyva, Barichara en Girón. Je zult ogen te kort komen. Deze reis duurt 7 dagen.

Dag 1 en 2 Amsterdam – Bogotá

Dag 3 en 4 Via Zipaquirá naar Villa de Leyva

Dag 5 en 6 Barichara

Dag 7 Giron

Dag 8 Vlucht van Bucaramanga naar Bogota

bekijk reis

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!