Dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia

Dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia

Is het jouw beurt om een reis uit te kiezen voor jouw dispuut? Moet je proberen de reis van vorig jaar te toppen qua locatie, belevenis en plezier? Lees dan verder over een dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia! Colombia is dé bestemming van nu!

Waarom Colombia?

Naast dat Colombia tegenwoordig een stuk veiliger is dan voorheen, heeft Colombia het allemaal. Hou je van prachtige koloniale gebouwen, mystiek in de vorm van de ‘geheime stad Ciudad Perdida’, woestijn, bizar veel vogelsoorten, dan ben je in Colombia aan het juiste adres! O ja, en natuurlijk heeft Colombia ook gewoon zon, zee en strand.

Maak eens een dispuutsreis naar Colombia

Go2Colombia is gespecialiseerd in dispuutreizen naar Colombia. Wil je eens een keer helemaal wat anders? Kies dan voor de avontuurlijke en actieve reizen van Go2Colombia. Colombia is nu nog betaalbaar en massatoerisme bestaat er niet. Dus sla je slag!

Zoveel te doen, zoveel te zien in Colombia

Heb je bijvoorbeeld al eens een kruis gezien, geheel van zout? Colombia heeft ’s werelds grootste ‘zouten’ kruis, met een hoogte van 16 meter (!). Houden jullie van een beetje actie en spanning, dan is de kabelbaantocht over de vallei van Chicamocha een fantastische belevenis! Of een moutainbike-tocht met prachtig uitzicht over één van de grootste bergen van Colombia? Jullie worden dan naar boven gebracht met een truck en gaan dan met z’n allen naar beneden en je hoeft alleen maar te remmen!

dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia
dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia
Wil je eens een wandeltocht maken in de woestijn, dan ga je de Tatacoa-woestijn verkennen. Hou je van salsa? Neem dan je dansschoenen mee, want Colombia is dé salsa-hoofdstad van Zuid-Amerika. Kun je geen salsa-dansen? Dan ga je dit toch gewoon leren?

Zijn jullie meer van het wandelen, zon, zee en strand? Dan is Tayrona Park echt wat voor jullie. Tayrona Park was en is eigendom van de Kogi-Indianen. Tayrona Park is prachtig en met zijn parelwitte stranden en hemelsblauw water een absolute must-see! Huur hier jouw verblijf en geniet met z’n allen met een biertje in je hand van de ondergaande zon! Onvergetelijk!

Kortom; Colombia biedt alles om jouw dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia tot een groot succes te maken. Wil je meer informatie, bel dan gerust even. We staan je direct te woord en doen niet aan afspeelbandjes via de telefoon. Jan-Willem zit klaar en wacht op jouw telefoontje!

Bekijk hier de volledige dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia.

Bekijk de voorbeelden van dispuutsreis en dispuutreizen naar Colombia

Hieronder hebben we 3 voorbeeldreizen staan die je zo kunt boeken. Wil je echter geheel jullie eigen dispuutreizen of dispuutsreis naar Colombia samenstellen? Dan kan dat ook! De voorbeeldreizen bieden je handvatten om dit te doen. Je kunt ons ook even bellen, dat is wel zo persoonlijk en gaat veel sneller. Bel naar Jan Willem op 06 2610 6160.

reizen naar Colombia

Opening Deal Go2Colombia

Ter kennismaking hebben wij een Opening Deal samengesteld die jullie beslist zullen bevallen. Deze Opening Deal is dé ultieme kennismaking met Colombia! Maak kennis met Koloniaal Bogotá, de koffiedriehoek, de stad van de eeuwige lente Medellín, én Caribisch Cartagena en Santa Marta! Transport inbegrepen. Deze reis duurt 15 dagen.

Dag 1 Aankomst Bogotá
Dag 2 Vrije dag Bogotá
Dag 3 Vrije dag Bogotá
Dag 4 Vertrek naar de Koffiedriehoek
Dag 5 Vrije dag Armenia
Dag 6 Vrije dag Armenia – optie voor de koffietour
Dag 7 Vertrek naar de Medellín
Dag 8 Vrije dag Medellín
Dag 9 Trasnfer naar luchthave Medellín – Vertrek naar Santa Marta
Dag 10 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 11 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 12 Transport van Santa Marta naar Cartagena
Dag 13 Vrije dag in Cartagena
Dag 14 Vrije dag in Cartagena
Dag 15 Transfer van hotel naar luchthaven

bekijk reis

Cartagena Colombia - reizen naar Colombia

Rondreis Colombia Totaal

Bij Rondreis Colombia Totaal word je 20 dagen lang ondergedompeld in al het cultuur, natuur, strand, historie en prachtige steden die Colombia te bieden heeft. Deze reis is een verdieping op de Opening Deal. Je krijgt langer de tijd om kennis te maken met het echte Colombia. Ontdek waarom Colombia het bestbewaarde geheim van Colombia is. Deze reis duurt 20 dagen.

Dag 1 Amsterdam – Bogotá

Dag 2 Bogotá City tour

Dag 3 Villa de Leyva

Dag 4 Villa de Leyva

Dag 5 Bogotá – Neiva – San Augustin

Dag 6 San Agustin

Dag 7 Popayan
Dag 8 Popayan

Dag 9 Cali

Dag 10 Cali – Pereira

Dag 11 Pereira

Dag 12 Pereira – Medellín

Dag 13 Medellín

Dag 14 Medellín- Santa Marta – Tayrona
Dag 15 Tayrona

Dag 16 Tayrona

Dag 17 Tayrona – Cartagena

Dag 18 Cartagena

Dag 19 Cartagena

Dag 20 Cartagena – Bogotá – Amsterdam

bekijk reis

Koloniaal Colombia 7 dagen

Koloniaal Colombia

Hou je van koloniale schoonheid? Dan is deze reis speciaal voor jou. Met Koloniaal Colombia word je 7 dagen verwend met de meest koloniale en historische stadjes van Colombia. Maak kennis met de werkelijk schilderachtige plaatsen zoals Zipaquirá, Villa de Leyva, Barichara en Girón. Je zult ogen te kort komen. Deze reis duurt 7 dagen.

Dag 1 en 2 Amsterdam – Bogotá

Dag 3 en 4 Via Zipaquirá naar Villa de Leyva

Dag 5 en 6 Barichara

Dag 7 Giron

Dag 8 Vlucht van Bucaramanga naar Bogota

bekijk reis

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!