colombia totaal
Rondreis Colombia Totaal

Groepsreis en groepsreizen naar Colombia

Go2Colombia.nl heeft ondertussen al jaren ervaring in het organiseren van een groepsreis en groepsreizen naar Colombia. Colombia, zul je denken? Jazeker! Colombia is het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika. Waarom? Dat gaan we je vertellen met behulp van een paar vragen.

Waarom een groepsreis en groepsreizen naar Colombia?

Naast dat Colombia nu veel veiliger is dan het vroeger was, is er sinds 2002 fors geïnvesteerd in het toerisme, infrastructuur en preservatie van historische bezienswaardigheden. Colombia heeft simpelweg ontzettend veel te bieden voor de reiziger die niets wil missen en houdt van een gevarieerd landschap. Colombia heeft 5 klimaatzones die ieder hun eigen charme hebben.

Kort door de bocht vind je in Colombia zowel sneeuw, woestijn, oerwoud, maar ook zon, zee en strand. Kortom; alles voor een fantastische tijd als je met jouw gezelschap gaat groepsreizen naar Colombia.

Wat kunnen we doen in Colombia?

Heel erg veel! In groepsverband is er ontzettend veel mogelijk. Wat dacht je van een moutain-biketocht vanaf één van de grootste bergen van Colombia, de Sierra Nevada? Jullie worden naar boven gebracht met een truck vol fietsen en je hoeft de terugweg naar beneden alleen maar de remmen te gebruiken en te genieten van het adembenemende landschap. Of houden jullie van meer adrenaline? Dan moet je de kabelbaantocht over de vallei van Chicamocha eens proberen.

groepsreis en groepsreizen naar Colombia
groepsreis en groepsreizen naar Colombia
Houden jullie van koloniale schoonheid? Dan moet je eens een bezoekje brengen aan de wijk in hoofdstad Bogotá genaamd ‘Candelaria’, oude havenstad Cartagena of het romantische dorpje Villa de Leyva en Barichara. Met het bezoeken van deze koloniale parels ga je letterlijk terug in de tijd.

Hou je van surfen, walvissen spotten of gewoon relaxen op het strand? Dan ben je ook in Colombia aan het juiste adres want bijvoorbeeld in het Indianen-park Tayrona vind je prachtige witte stranden. Dit park wordt nog steeds beheert door de Kogi-Indianen en is een absolute must-see! Trouwens, ooit al eens een rivier gezien met 5 verschillende kleuren? De rivier Caño Cristales is een natuurwonder die ook wel de “vloeibare regenboog” wordt genoemd vanwege zijn 5 kleuren.

Je kunt ook een wandeling maken in de Tatacoa-woestijn of salsa leren dansen in Cali. Dit is slechts nog maar een hele kleine greep van de mogelijkheden op het gebied van de activiteiten van de groepsreis en groepsreizen naar Colombia die wij aanbieden. Heb je nog vragen, bel dan direct! Wil je de voorbeeldreizen en de details zien? Klik dan door bij de reizen hieronder.

Bekijk hier de hele groepsreizen naar Colombia.

Bekijk de voorbeeldreizen van groepsreis en groepsreizen naar Colombia

Hieronder hebben we 3 voorbeeldreizen staan die je zo kunt boeken. Wil je echter geheel jullie eigen groepsreis naar Colombia samenstellen? Dan kan dat ook! De voorbeeldreizen bieden je handvatten om dit te doen. Je kunt ons ook even bellen, dat is wel zo persoonlijk en gaat veel sneller. Bel naar Jan Willem op 06 2610 6160.

reizen naar Colombia

Opening Deal Go2Colombia

Ter kennismaking hebben wij een Opening Deal samengesteld die jullie beslist zullen bevallen. Deze Opening Deal is dé ultieme kennismaking met Colombia! Maak kennis met Koloniaal Bogotá, de koffiedriehoek, de stad van de eeuwige lente Medellín, én Caribisch Cartagena en Santa Marta! Transport inbegrepen. Deze reis duurt 15 dagen.

Dag 1 Aankomst Bogotá
Dag 2 Vrije dag Bogotá
Dag 3 Vrije dag Bogotá
Dag 4 Vertrek naar de Koffiedriehoek
Dag 5 Vrije dag Armenia
Dag 6 Vrije dag Armenia – optie voor de koffietour
Dag 7 Vertrek naar de Medellín
Dag 8 Vrije dag Medellín
Dag 9 Trasnfer naar luchthave Medellín – Vertrek naar Santa Marta
Dag 10 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 11 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 12 Transport van Santa Marta naar Cartagena
Dag 13 Vrije dag in Cartagena
Dag 14 Vrije dag in Cartagena
Dag 15 Transfer van hotel naar luchthaven

bekijk reis

Cartagena Colombia - reizen naar Colombia

Rondreis Colombia Totaal

Bij Rondreis Colombia Totaal word je 20 dagen lang ondergedompeld in al het cultuur, natuur, strand, historie en prachtige steden die Colombia te bieden heeft. Deze reis is een verdieping op de Opening Deal. Je krijgt langer de tijd om kennis te maken met het echte Colombia. Ontdek waarom Colombia het bestbewaarde geheim van Colombia is. Deze reis duurt 20 dagen.

Dag 1 Amsterdam – Bogotá

Dag 2 Bogotá City tour

Dag 3 Villa de Leyva

Dag 4 Villa de Leyva

Dag 5 Bogotá – Neiva – San Augustin

Dag 6 San Agustin

Dag 7 Popayan
Dag 8 Popayan

Dag 9 Cali

Dag 10 Cali – Pereira

Dag 11 Pereira

Dag 12 Pereira – Medellín

Dag 13 Medellín

Dag 14 Medellín- Santa Marta – Tayrona
Dag 15 Tayrona

Dag 16 Tayrona

Dag 17 Tayrona – Cartagena

Dag 18 Cartagena

Dag 19 Cartagena

Dag 20 Cartagena – Bogotá – Amsterdam

bekijk reis

Koloniaal Colombia 7 dagen

Koloniaal Colombia

Hou je van koloniale schoonheid? Dan is deze reis speciaal voor jou. Met Koloniaal Colombia word je 7 dagen verwend met de meest koloniale en historische stadjes van Colombia. Maak kennis met de werkelijk schilderachtige plaatsen zoals Zipaquirá, Villa de Leyva, Barichara en Girón. Je zult ogen te kort komen. Deze reis duurt 7 dagen.

Dag 1 en 2 Amsterdam – Bogotá

Dag 3 en 4 Via Zipaquirá naar Villa de Leyva

Dag 5 en 6 Barichara

Dag 7 Giron

Dag 8 Vlucht van Bucaramanga naar Bogota

bekijk reis

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!