Praktische info over Colombia
Koloniaal Colombia

Lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia

Go2Colombia.nl is dé reisspecialist als het gaat om het organiseren van een Lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia. Al jaren organiseren wij groepsreizen samen waaronder lustrumreizen naar Colombia. Willen jullie eens een keer helemaal wat anders? Stel dan jullie lustrumreis naar Colombia samen zoals je dit zelf wilt!

Waarom een lustrumreis naar Colombia?

Omdat er in Colombia zo ontzettend veel te doen en te zien is. Mensen verwachten bij een reisbestemming in eerste instantie niet snel Colombia, maar dit begint te veranderen. Colombia is al jarenlang erg geliefd bij backpackers en hoteltoeristen die vaak in eerste instantie een paar landen van Zuid-Amerika zouden bezoeken, maar niet verder kwamen dan Colombia. Daarnaast is Colombia erg betaalbaar en bestaat massatoerisme (nog) niet.

Activiteiten tijdens de Lustrumreis naar Colombia

Wanneer je het reisschema van jullie lustrumreis naar Colombia gaat samenstellen, zul je erachter komen hoe moeilijk dit eigenlijk is. Dit niet alleen omdat Colombia het derde grootste land van Zuid-Amerika is, maar ook omdat er ontzettend veel interessante bezienswaardigheden zijn, en activiteiten die jullie kunnen ondernemen.

Lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia
Lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia
Wat dacht je bijvoorbeeld van een kabelbaantocht over de Chicamocha vallei? Houden jullie van koffie? Dan is een bezoek aan de Koffiedriehoek zeer de moeite waard! Houden jullie van koloniale schoonheid? Bezoek dan de prachtige dorpen Villa de Leyva en Barichara. Met een bezoek aan deze dorpen ga je letterlijk terug in de tijd.

Houden jullie van uitgaan en strand? Dan moet je gaan lustrumreizen naar Colombia want Colombia is Zuid-Amerika’s nummer 1 land van de salsa. Daarnaast vind je er parelwitte stranden, ongerepte natuur en eilandjes aan de kust van Colombia. Ga voor het strandbezoek eens kijken in de oude koloniale havenstad Cartagena en het Indianen-park Tayrona.

Go2Colombia, voor jullie lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia!

Ben je een echte avonturier en wil je jouw lustrumreis naar Colombia echt uniek maken? Bezoek dan eens de verborgen stad ‘Ciudad Perdida’. Deze verborgen stad werd pas in de jaren ’70 ontdekt en is zeer goed behouden gebleven. Ciudad Perdida kun je vergelijken met Peru’s Machu Piccu, maar Ciudad Perdida is 650 jaar ouder en was ooit 10 keer groter.

Overtuigd om met jullie jaarclub of dispuut een lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia te boeken? Bel dan naar Jan-Willem van Go2Colombia! Hij zit al klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Bekijk hier de hele lustrumreizen naar Colombia.

Bekijk de voorbeelden van lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia

Hieronder hebben we 3 voorbeeldreizen staan die je zo kunt boeken. Wil je echter geheel jullie eigen lustrumreis en lustrumreizen naar Colombia samenstellen? Dan kan dat ook! De voorbeeldreizen bieden je handvatten om dit te doen. Je kunt ons ook even bellen, dat is wel zo persoonlijk en gaat veel sneller. Bel naar Jan Willem op 06 2610 6160.

reizen naar Colombia

Opening Deal Go2Colombia

Ter kennismaking hebben wij een Opening Deal samengesteld die jullie beslist zullen bevallen. Deze Opening Deal is dé ultieme kennismaking met Colombia! Maak kennis met Koloniaal Bogotá, de koffiedriehoek, de stad van de eeuwige lente Medellín, én Caribisch Cartagena en Santa Marta! Transport inbegrepen. Deze reis duurt 15 dagen.

Dag 1 Aankomst Bogotá
Dag 2 Vrije dag Bogotá
Dag 3 Vrije dag Bogotá
Dag 4 Vertrek naar de Koffiedriehoek
Dag 5 Vrije dag Armenia
Dag 6 Vrije dag Armenia – optie voor de koffietour
Dag 7 Vertrek naar de Medellín
Dag 8 Vrije dag Medellín
Dag 9 Trasnfer naar luchthave Medellín – Vertrek naar Santa Marta
Dag 10 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 11 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 12 Transport van Santa Marta naar Cartagena
Dag 13 Vrije dag in Cartagena
Dag 14 Vrije dag in Cartagena
Dag 15 Transfer van hotel naar luchthaven

bekijk reis

Cartagena Colombia - reizen naar Colombia

Rondreis Colombia Totaal

Bij Rondreis Colombia Totaal word je 20 dagen lang ondergedompeld in al het cultuur, natuur, strand, historie en prachtige steden die Colombia te bieden heeft. Deze reis is een verdieping op de Opening Deal. Je krijgt langer de tijd om kennis te maken met het echte Colombia. Ontdek waarom Colombia het bestbewaarde geheim van Colombia is. Deze reis duurt 20 dagen.

Dag 1 Amsterdam – Bogotá

Dag 2 Bogotá City tour

Dag 3 Villa de Leyva

Dag 4 Villa de Leyva

Dag 5 Bogotá – Neiva – San Augustin

Dag 6 San Agustin

Dag 7 Popayan
Dag 8 Popayan

Dag 9 Cali

Dag 10 Cali – Pereira

Dag 11 Pereira

Dag 12 Pereira – Medellín

Dag 13 Medellín

Dag 14 Medellín- Santa Marta – Tayrona
Dag 15 Tayrona

Dag 16 Tayrona

Dag 17 Tayrona – Cartagena

Dag 18 Cartagena

Dag 19 Cartagena

Dag 20 Cartagena – Bogotá – Amsterdam

bekijk reis

Koloniaal Colombia 7 dagen

Koloniaal Colombia

Hou je van koloniale schoonheid? Dan is deze reis speciaal voor jou. Met Koloniaal Colombia word je 7 dagen verwend met de meest koloniale en historische stadjes van Colombia. Maak kennis met de werkelijk schilderachtige plaatsen zoals Zipaquirá, Villa de Leyva, Barichara en Girón. Je zult ogen te kort komen. Deze reis duurt 7 dagen.

Dag 1 en 2 Amsterdam – Bogotá

Dag 3 en 4 Via Zipaquirá naar Villa de Leyva

Dag 5 en 6 Barichara

Dag 7 Giron

Dag 8 Vlucht van Bucaramanga naar Bogota

bekijk reis

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!