landkaart van Colombia
landkaart van Colombia

Zakenreis naar Colombia

Gaat u binnenkort voor een zakenreis naar Colombia, maar weet u niet waar te beginnen met het organiseren van deze reis? Go2Colombia biedt u verschillende mogelijkheden. Wij kijken naar uw persoonlijke, zakelijke reisbehoeften. In het verleden hebben we regelmatig reizigers geholpen die voor een zakenreis naar Colombia gingen of dergelijke voorzieningen nodig hadden.

Samen met u stellen we een maatwerkpakket bij elkaar en maken hierbij een goede balans tussen werk en ontspanning. Met de hotelkeuzes zit het sowieso altijd goed, u bent altijd online, daar zorgen wij bij de hotelkeuze al voor. Goed voorbereid op reis!

Go2Colombia maakt uw zakenreis naar Colombia persoonlijk

Zoals gezegd stellen we jullie reis geheel op maat samen en bepalen hierin gezamelijk hoe de balans eruit zal zien. Want een zakenreis is er persoonlijk en krijgt bij ons de aandacht die het verdient. En een goede, veilige en gestructureerde eerste kennismaking is bij een zakenreis naar Colombia erg belangrijk. Uitgerust en gericht uw zaken kunnen doen, daar gaat het bij ons om.

Waar beginnen wij?

Bij het begin natuurlijk! Eerst vragen wij waar u zaken wilt doen. Wellicht heeft u hier door bijvoorbeeld het Holland House al inzicht in gekregen. Vervolgens geven wij een aantal opties met betrekking tot het hotel, de sterren-gradatie en wellicht de ligging.

U hoeft niet bang te zijn dat het internet, conferentiemogelijkheden of andere zakelijke onderdelen niet aanwezig zijn. De grotere steden Bogotá, Medellín en Cali kennen een hoog “zakelijkheidsniveau”. Er zijn dus vol op mogelijkheden om met een gerust hart zaken te doen.

Zakenreis naar Colombia
Zakenreis naar Colombia
Maak u daarnaast zich ook geen zorgen om eten, internet, vertaler, gids of transfer. Deze regelen we gewoon voor u. Naast het zakendoen is het natuurlijk ook belangrijk om af en toe de “batterij op te laden”. En waar kun je dat beter doen als in Colombia?

Het ligt er natuurlijk aan waar u zich bevindt, maar er zijn veel mogelijkheden op het gebied van ontspanning. Wat dacht u van een heerlijke paardrijtocht door de Cocora-vallei, een wandeltocht door historisch Bogotá of de oude koloniale havenstad Cartagena?

Bent u op zoek naar wat meer adrenaline ga dan eens de berg Sierra Nevada af tijdens een mountainbike-tocht of ga met een kabelbaan over de Chicamocha-vallei. Dit is slechts nog maar een kleine greep activiteiten die wij kunnen aanbieden. Vraag hier gerust naar, want we hebben nog heel veel meer tips!

Dus bel Jan-Willem gerust met uw vragen over uw zakenreis naar Colombia. Of u nou bekend bent, of dit uw eerste kennismaking met Colombia wordt, wij zorgen dat uw reis voorspoedig gepland wordt. Zodat u zich alleen op het zakendoen in Colombia hoeft te richten, wij verzorgen de andere zaken. Deze zakenreis naar Colombia zal een herinnering voor het leven zijn. Persoonlijk en deskundig reisadvies, dat is Go2Colombia.

Bekijk hier de hele zakenreis naar Colombia.

Bekijk de voorbeelden van een zakenreis naar Colombia

Hieronder hebben we 3 voorbeeldreizen staan die je zo kunt boeken. Wil je echter geheel jullie eigen zakenreis naar Colombia samenstellen? Dan kan dat ook! De voorbeeldreizen bieden je handvatten om dit te doen. Je kunt ons ook even bellen, dat is wel zo persoonlijk en gaat veel sneller. Bel naar Jan Willem op 06 2610 6160.

reizen naar Colombia

Opening Deal Go2Colombia

Ter kennismaking hebben wij een Opening Deal samengesteld die jullie beslist zullen bevallen. Deze Opening Deal is dé ultieme kennismaking met Colombia! Maak kennis met Koloniaal Bogotá, de koffiedriehoek, de stad van de eeuwige lente Medellín, én Caribisch Cartagena en Santa Marta! Transport inbegrepen. Deze reis duurt 15 dagen.

Dag 1 Aankomst Bogotá
Dag 2 Vrije dag Bogotá
Dag 3 Vrije dag Bogotá
Dag 4 Vertrek naar de Koffiedriehoek
Dag 5 Vrije dag Armenia
Dag 6 Vrije dag Armenia – optie voor de koffietour
Dag 7 Vertrek naar de Medellín
Dag 8 Vrije dag Medellín
Dag 9 Trasnfer naar luchthave Medellín – Vertrek naar Santa Marta
Dag 10 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 11 Vrijdag dag Santa Marta
Dag 12 Transport van Santa Marta naar Cartagena
Dag 13 Vrije dag in Cartagena
Dag 14 Vrije dag in Cartagena
Dag 15 Transfer van hotel naar luchthaven

bekijk reis

Cartagena Colombia - reizen naar Colombia

Rondreis Colombia Totaal

Bij Rondreis Colombia Totaal word je 20 dagen lang ondergedompeld in al het cultuur, natuur, strand, historie en prachtige steden die Colombia te bieden heeft. Deze reis is een verdieping op de Opening Deal. Je krijgt langer de tijd om kennis te maken met het echte Colombia. Ontdek waarom Colombia het bestbewaarde geheim van Colombia is. Deze reis duurt 20 dagen.

Dag 1 Amsterdam – Bogotá

Dag 2 Bogotá City tour

Dag 3 Villa de Leyva

Dag 4 Villa de Leyva

Dag 5 Bogotá – Neiva – San Augustin

Dag 6 San Agustin

Dag 7 Popayan
Dag 8 Popayan

Dag 9 Cali

Dag 10 Cali – Pereira

Dag 11 Pereira

Dag 12 Pereira – Medellín

Dag 13 Medellín

Dag 14 Medellín- Santa Marta – Tayrona
Dag 15 Tayrona

Dag 16 Tayrona

Dag 17 Tayrona – Cartagena

Dag 18 Cartagena

Dag 19 Cartagena

Dag 20 Cartagena – Bogotá – Amsterdam

bekijk reis

Koloniaal Colombia 7 dagen

Koloniaal Colombia

Hou je van koloniale schoonheid? Dan is deze reis speciaal voor jou. Met Koloniaal Colombia word je 7 dagen verwend met de meest koloniale en historische stadjes van Colombia. Maak kennis met de werkelijk schilderachtige plaatsen zoals Zipaquirá, Villa de Leyva, Barichara en Girón. Je zult ogen te kort komen. Deze reis duurt 7 dagen.

Dag 1 en 2 Amsterdam – Bogotá

Dag 3 en 4 Via Zipaquirá naar Villa de Leyva

Dag 5 en 6 Barichara

Dag 7 Giron

Dag 8 Vlucht van Bucaramanga naar Bogota

bekijk reis

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!