Grand Tour Colombia

Grand Tour Colombia

Bezoek je voor het eerst Colombia? Of dacht je dat je Colombia al kende? De reis Grand Tour Colombia is de meest uitgebreide reis die wij aanbieden. Wanneer je thuiskomt in Nederland kun je met recht zeggen dat je Colombia écht gezien hebt en écht kent.

Grand Tour Colombia in een notendop

Je start in hoofdstad Bogotá. Vanuit hier bezoek je de zoutkathedraal in Zipaquirá, vervolgens bezoek je de romantische dorpen Villa de Leyva, Barichara en Girón. In Bucaramanga nemen jullie het vliegtuig richting Neiva. Hier bezoek je de Tatacoa woestijn, San Agustín, Pasto en ga je in Ipiales naar de beroemde bedevaartsoord Las Lajas.

Je bezoekt La Cocha en overnacht in een chalet aan het meer. Ook bezoek je de witte stad Popayan en reis je door naar de stad van de salsa, Cali. Je zit dan al bijna in de koffiedriehoek dus kun je net zo goed een kopje authentieke Colombiaanse koffie drinken in een van de keuzesteden Armenia, Pereira of Manizales.

Hierna bezoek je Salamina en ga je door naar Medellín. Wanneer je Medellín verkent hebt nemen jullie een vlucht naar Bahia Solano om walvissen te spotten (mits het seizoen juist is). Hierna nemen jullie een vlucht naar Santa Marta, jullie bezoeken het prachtige koloniale dorp Mompox en sluiten af in de prachtige en romantische havenstad Cartagena. Vanuit Cartagena vliegen jullie terug naar Amsterdam (met KLM).

De locaties

Bekijk hieronder de plaatsen en een paar bezienswaardigheden die jullie aan gaan doen. Wil je een aantal foto’s zien scrol dan nog iets verder naar onderen. Hier hebben we een aantal foto’s gezet van de bestemmingen die je tijdens de Grand Tour Colombia gaat bezoeken.

Grand Tour Colombia
Aankomst in Bogotá
Bezoek aan: zoutkathedraal in Zipaquirá
Villa de Leyva
Barichara
Girón
Grand Tour Colombia
Vlucht van Bucaramanga naar Neiva
Bezoek aan: Tatacoa-woestijn
San Agustín
Pasto
Bezoek aan: Ipiales met de basiliek van Las Lajas.
Grand Tour Colombia
La Cocha met chalet aan het meer
Popayan
Cali
Zona Cafetera keuze uit Armenia, Pereira en Manizales (afhankelijk van de excursies)
Salamina met San Felix
Grand Tour Colombia
Medellin
Vlucht van Medellin naar Bahia Solano voor de walvissen mits in het seizoen
Vlucht naar Santa Marta
Over land via Mompox door de wetlands naar Cartagena
Vlucht Cartagena met KLM naar Amsterdam

Foto’s van Grand Tour Colombia

Bekijk hieronder een aantal foto’s van onze Grand Tour Colombia. Deze trip wil je niet missen! Dit wordt de reis van je leven. Klik op de foto en scrol naar links om de foto’s te bekijken.

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie. Wil je een terugbelverzoek plaatsen? Dat kan, laat dan jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!