rondreis-colombia-totaal

Opening deal Go2Colombia

Ben je al die standaardbestemmingen zat? Kies dan een voor een reis naar Colombia! Voor deze kennismaking met Go2Colombia.nl neemt deze Opening Deal je mee op avontuur naar Colombia. In 15 dagen krijg je een greep uit het beste wat Colombia je te bieden heeft! Maak kennis met de schoonheid, mysterie, historie en cultuur van dit fantastische land. Boek nu snel jouw Opening Deal! Wat zullen jullie genieten van deze Opening Deal reis Colombia!

De route in een notendop

Hieronder zie je de kaart van Colombia met de route in een “notendop”. Je kunt de kaart in- en uitzoomen. Deze Opening Deal reis Colombia neemt je in 15 dagen mee naar hoofdstad Bogotá, de Koffiedriehoek, Armenia, Salento, Medellín, Santa Marta, Tayrona Park en Cartagena.

Wat ga je zien?

De Opening Deal naar Colombia is lekker actief! Je begint in Bogotá lekker op z’n Hollands! Je verkent de stad per tweewieler. Je gaat een aantal dagen later naar de Koffiedriehoek en bezoekt Salento en optioneel kun je een paardrijtocht maken in de Cocora vallei. Hierna ga je naar het Medellín van Pablo Escobar en Fernando Botero. Hier kun je optioneel een Pablo Escobar-tour doen, en is zeer aanbevolen!

Vervolgens ga je naar de Caribische kust van Colombia en brengt een bezoekje aan Santa Marta en Cartagena. Je kunt, nu je toch in de buurt bent, een bezoekje brengen aan het Tayrona Park. Dit natuurpark wordt vandaag de dag nog steeds beheert door de Kogi-indianen.

Dag 1 Aankomst Bogotá

Dag 2 Bogotá

Dag 3 Bogotá

Dag 4 Vertrek naar Armenia

Dag 5 Salento

Dag 6 Vertrek naar Medellín

Dag 7 Medellín

Dag 8 Medellín

Dag 9 Vertrek naar Santa Marta

Dag 10 Santa Marta

Dag 11 Santa Marta

Dag 12 Vertrek naar Cartagena

Dag 13 Cartagena

Dag 14 Cartagena

Dag 15 Vertrek naar Amsterdam

Reisschema Opening Deal reis Colombia

Bekijk hieronder het reisschema van Opening Deal reis Colombia in detail. Je kunt de reis ook verlengen en aanpassen, geheel naar jullie wensen. Neem hiervoor gerust contact op met Jan-Willem.

Opening Deal reis Colombia

Dag 1: Amsterdam – Bogotá

Bij aankomst in Bogotá word je door een van onze lokale medewerkers welkom geheten en naar je accommodatie gebracht. Bogotá, de Colombiaanse hoofdstad is met meer dan 8 miljoen inwoners de grootste stad van het land. Deze metropool heeft de bezoeker veel te bieden. Wat dacht je van Plaza Bolivár, het Botero-museum, het Goudmuseum en de schilderachtige koloniale wijk La Candelaria.

Wees niet verbaasd als je na het naar boven lopen van een trappetje al moe bent. De stad is gelegen in een vallei op ruim 2600 meter boven de zeespiegel. Je bent sneller buiten adem en dat vergt voor je lichaam enige gewenning. Door deze ligging kent de stad een lekker klimaat, maar soms kan het ook fris zijn. Voor reizigers die niet eerder landden op zo’n hoogte, doe heel rustig aan, neem rust en drink veel water.


Dag 4 t/m 6: Koffiedriehoek

Je vertrekt naar de Koffiedriehoek. Je vertrekt met het vliegtuig naar Armenia. Meer dan de helft van de Colombiaanse koffie wordt in deze regio, Quindío geproduceerd. De groene heuvels, koloniale dorpjes en ‘Cafe haciëndas’ vormen een groot openluchtmuseum.

wandelen-in-colombia Dag 6: kan je optioneel een privé excursie maken naar de Cocora vallei waar het landschap op haar mooist is. Je kunt hier een wandeling of een paardrijdtocht maken en treft hier ook de grootste palmbomensoort ter wereld (de waxpalm). Ook doe je Salento aan, een schilderachtig dorpje met leuke winkeltjes en koffiebarretjes.

Opening Deal reis Colombia

Dag 2: Bogotá

Het is tijd om Bogotá te verkennen, en hoe kun je dat beter doen dan lekker Hollands op de fiets? Je wordt opgehaald door een Engels sprekende lokale gids en je start de tour bij de historische wijk Candelaria. Ook deze manier krijg je een beetje een idee van hoe groot de stad is.

De gids neemt je mee naar prachtige en verborgen plekjes waar de meeste toeristen niet komen. Tijdens de tour krijg je informatie over het politieke en sociale groeiproces in Colombia. Uiteraard ontvang je ook wat informatie over Pablo Escobar’s veiligheidsevolutie. Ook heel leerzaam dus!

wandelen-in-colombia Dag 3 Vandaag kun je zelf verder de stad ontdekken. Een goede tip is om met de brengtrein naar Monserrate te gaan met het mooiste uitzicht over de stad Bogotá.


Dag 7 : Medellin

Vanuit Armenia rijd je over een prachtige weg door de Andes naar Medellín. Medellín is een stad gelegen in het noordwesten van Colombia en is de derde stad van het land. Medellín staat ook wel bekend als de stad van de eeuwige lente vanwege het prettige klimaat. Ondanks een berucht verleden (Medellín was de woonplaats van de bekende drugsbaron Pablo Escobar) is Medellín vandaag de dag een must-see voor stedenliefhebbers. Levendig, modern, en volop in bloei. Een hotspot in Zuid Amerika.

Ook de beroemde kunstenaar Fernando Botero komt uit Medellín. Veel van zijn kunstwerken zijn zowel op straat als in de musea te bewonderen.

wandelen-in-colombia Dag 8: vrije dag of optioneel maak je met een privé gids een uitgebreide citytour, waarbij je ook met de metro en kabelbaan naar de andere delen van de stad kunt gaan.

Opening Deal reis Colombia

Dag 9 t/m 11: Santa Marta

Vandaag vlieg je van van Medellin naar Santa Marta. Je komt dan aan in een lekker temperatuurtje en maakt kennis van de Colombiaanse Cariben. Je kunt tijdens jouw verblijf in Santa Marta een dag naar het Tayrona Park gaan.

Tayrona Nationaal Park. Dit naar de Tayrona Indianen vernoemde Nationale Park is niet ver gelegen van Santa Marta. Het grondgebied loopt deels langs de Caribische kust en vormt een woonplaats voor meer dan 300 vogelsoorten. De groene jungle die van de bergen rechtstreeks in zee lijkt te vallen biedt een oogstrelend decor. De groene jungle is ook het thuis van apen en orchideeën. In het achterland rijken de bergen van Sierra de Santa Marta tot boven de 5.000 meter wat zelfs in de tropen garantie is voor eeuwige sneeuw

Opening Deal reis Colombia

Dag 12 t/m 14: Cartagena

In de loop van de ochtend ga je met de auto naar Cartagena, waar je ongeveer 5 uur later aankomt, langs een grotendeels aan het strand liggende weg. Binnen de vestingmuren van Cartagena is alles intact gebleven zoals het al eeuwen staat.

De schitterende pleinen, kathedralen en herenhuizen in Caribische pastelkleuren bieden de bezoeker een ‘postcard perfect’ plaatje. De bekende Colombiaanse schrijver Gabriel Garcia Marquez schreef in zijn memoires: ‘Toen ik Cartagena voor het eerst bezocht kon ik het gevoel opnieuw geboren te worden niet onderdrukken’.

Buiten het fascinerende decor biedt de stad verder vooral ook veel gezelligheid. Winkeltjes, restaurantjes, barretjes, terrasjes, salsa clubs en ga zo maar door. Een plek waar iedere reiziger eens geweest moet zijn. Vanuit de stad kan je ook nog mooie tochtjes per boot organiseren, bijvoorbeeld naar de Rosario eilanden.

Dag 15: Van Cartagena naar Bogotá
Transfer naar het vliegveld van Cartagena en via Bogotá terug naar Amsterdam

Opening Deal reis Colombia

Prijs Opening Deal reis Colombia

Voor 1399,- boek je de Opening Deal van Go2Colombia.nl. Deze reis naar Colombia duurt 15 dagen.
* Dit is een vanafprijs

Inclusief:

  • Ontvangst bij aankomst Bogotá
  • Transfer naar hotel bij aankomst Bogotá
  • Hotelovernachtingen
  • Transport genoemd in programma
  • Binnenlandse vlucht BOG – ARM en MDE – SMA
  • Transfer van hotel naar luchthaven
  • Extra: Gratis fietstour door Bogotá

Exclusief:
– Tours
– Internationale vluchten
– Persoonlijke uitgaven

Vamos en boeken! boek-jouw-reis-naar-colombia

Bel direct Jan-Willem om te boeken!

bel voor reizen naar colombia Even snel een vraag? Bel gerust!

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.

Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Contactformulier