Foto’s van Colombia
  Foto’s van Colombia

Foto’s van Colombia

Dat is het leukste, nietwaar? Mooie plaatjes kijken om alvast in de stemming te komen. Hieronder zie je onze mooiste foto’s die wij tijdens onze reizen hebben gemaakt of van mensen cadeau hebben gekregen. Schiet jij binnenkort ook zulke mooie plaatjes en wil je jouw foto hiertussen zien? Stuur hem dan gerust op, dan krijgt deze ook een mooi plaatsje tussen de onderstaande foto’s.
Hieronder zie je een kleine greep uit een aantal eigen foto’s van Colombia die we gemaakt hebben tijdens onze reizen. Je ziet afbeeldingen van de koloniale reis die je onder meer in Barichara en Bogotá brengt. Uiteraard zijn ook de kustplaatsen Cartagena en Santa Marta vertegenwoordigd. Wil je Colombia leren kennen in zijn kolonialiteit, koffie-cultuur maar ook zon, zee en strand meekrijgen? Dan is de Rondreis Colombia echt wat voor jou!

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]

Je blijft mooie plaatjes maken

Eén foto zegt weinig over Colombia. Je zult merken dat Colombia niet in slechts één beeld te vangen is, maar wanneer je in Colombia bent je mooie plaatjes blijft schieten. Neem vooral je camera en telefoon mee want de prachtige cultuur, natuur en mensen wil je vastleggen in een herinnering voor het leven.

Wij helpen je om jouw droomreis naar Colombia samen te stellen. Je kunt zelf een reis naar Colombia samenstellen of uit een van onze pakketreizen naar Colombia kiezen. Natuurlijk kun je deze ook uitbreiden.

Waar je in Colombia ook heen wilt gaan, van de prachtige kusten van Colombia, de koffiedriehoek door naar het diepe zuiden, Colombia gaat je hart veroveren. Een Colombia-reis biedt je alles: Zon, zee, strand, woestijn, bergen en sneeuw. Colombia is voor ons het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika. Maak herinneringen die blijven!