Colombia reizen
 Colombia reizen

Colombia reizen

Colombia… Misschien wel het meest veelzijdige land van Zuid-Amerika. Er zijn heel weinig landen die zo divers zijn in mensen, cultuur, natuur, flora en fauna. De afgelopen jaren zijn reizigers heel voorzichtig bezig om naar Colombia te reizen om dit immense land beetje bij beetje te ontdekken. Zij verbazen zich over de grootte en de activiteiten die men kan hier ondernemen.

Colombia biedt ontzettend veel vertier voor iedereen. Colombia beschikt over zon, zee en strand. Logisch, want Colombia grenst zowel aan de Caraïbische, als aan de Grote Oceaan. Daarnaast zijn er vele betoverende eilandjes waar je tot rust komt met parelwitte stranden. Hier kun je met een cocktail genieten van de ondergaande zon. Maar Colombia beschikt ook over sneeuw, amazone (beslaat 54% van Colombia), woestijn en de machtige bergtoppen van de Andes.

Maar ook het stadsleven is zeer de moeite waard om te verkennen met grote metropolen zoals Bogotá en Medellín. Uiteraard ook het bruisende nachtleven dat hierbij hoort. Ook op culinair gebied en op shopping kom je in Colombia niets tekort.

Houd je van avontuur en historie dan ben je bij bezienswaardigheden zoals de kabelbaan van Chicamocha en Tayrona Park aan het juiste adres! Of ga eens met de mountainbike van de berg Sierra Nevada af! Het adembenemende uitzicht zal je doen verbazen. Houd je van dansen? Neem dan je dansschoenen mee, want Cali is dé salsa-hoofdstad van Colombia. Kun je geen salsa dansen? Leer het dan! Heb je de serie NARCOS gezien? Bezoek dan eens het huis van Pablo Escobar in de speciale Pablo Escobar-tour. Houd je meer van kunst? Dan mag je een bezoekje aan het Botero-museum beslist niet overslaan.

Je leest het al, er is ontzettend veel te doen als je naar Colombia reist. En dan is dit slechts nog maar een kleine greep uit de activiteiten die wij je kunnen aanbieden. Wil je een voorproefje van het landschap van Colombia? Bekijk dan eens onze foto-pagina. Wil je een activiteit ondernemen die hier niet bij staat? Bel ons gerust. Dan kunnen we je gelijk voorzien van informatie over de mogelijkheden. Dan kom je er gelijk achter waarom wij Colombia het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika vinden! Kies daarom eens voor een andere bestemming en ga lekker Colombia reizen!

 Colombia reizen
offerte-reis naar colombia

Na ontvangst van jouw bericht ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.
Let op! De beller = sneller: 020 626 5869

Offerte aanvragen

[bestwebsoft_contact_form]
colombia reizen
colombia reizen
reizen naar Colombia met Go2Colombia Go2Colombia is SGR-lid onder nummer 3421
reizen naar Colombia met Go2Colombia Go2Colombia is official KLM-agent
Bij ons heb je zelf inbreng in de reis
Persoonlijk en deskundig reisadvies